Återfunnen kärlek

Åååååhhhhh!!! Kolla vad jag hitta nu när jag var nere i mitt förråd och letade efter kuddar! Min kamera som jag har letat efter huuuur länge som helst! Var hundra säker på att jag hade glömt den hos någon eller tappat den. SÅ GLAD!
 
 

Pyssla ♡

Litet DIY-projekt som jag fick för mig att jag skulle göra i all ensamhet på dagarna. :)
Simpelt, enkelt men resultatet blir superfint!
 
Allt du behöver är:
Tyg/spets, lim, sax och en glaslykta
 

Nyinköpt ♡

Nu har jag äntligen hittat ett perfekt runt soffbord. Men det var ett helsike att skruva ihop. ;p Jag hade ju ett rektangulärt bord innan. Men har blivit så less på det och det började tappa färg och så. Love it! :)
 
 

Lunchar på Mango

Lunchar med Josefine på godaste favoritfiket i stan. :)
 
 

Kan inte slita mig ifrån!

Har blivit helt fast i serien Prison Break. Är inne i mitten av andra säsongen nu och det är spännande precis hela tiden! Man kan knappt slita sig ifrån för att gå på toa. Och jag tror det är någon fler här som har börjat gilla också.. ;)
 
 

Veterinären och lunch

Har nyss kommit hem från att ha varit med Alice till veterinären för första gången sedan hon blev min. Var tvungen att få tag på en massa papper om henne först som jag inte hade, innan man kunde göra denna koll. Veterinären kollade ögon, öron, tänder och kropp och så fick hon en vaccinspruta. Allt gick så bra och hon var sååå duktig! :)
Och nu har jag lagat lite lunch till mig själv. Blev omelett med skinka, tomater och avokado, mums!
 
 

20 minuter

Blev att jag drog upp på solariumet för nån timme sen och la mig där 20 min. Så härligt! Har verkligen längtat efter att få sola.
 
 

Morgonsmoothie med PB

God morgon! Sov länge idag, som alla andra dagar haha! Sitter i soffan och dricker min morgonsmoothie och kollar på Prison Break. :)
Fick för mig häromdagen att jag skulle kolla igenom hela PB igen eftersom det var så länge sen det gick på tv. Och det är så spännande!
 
 

Home sweet home

Välkommen hem till mig. Här är några bilder från min lilla lägenhet och på hur jag gillar att inreda. Kanske t.o.m lite inspo! ;)
 
 

Rensar!

Fredrik stack i väg på träning för ett tag sen så jag började rensa i några lådor.
Jag har helt klart en obsession för sminkväskor och necessär. Vet inte varför, men jag har hundratals! Älskar dom! Men några gamlingar måste tyvärr bort för korgen som dom ligger i är proppad. :p
 
 
Och dessa gamlingar ska bort!
 

Kvällsgott mitt i veckan

Så klart blir man sugen på något gott så här på kvällen. Så jag gjorde mig en skål guacamole och hackade upp några morötter. :)
Perfekt kvällsmys mitt i veckan!
 
 

Late breakfast

Blev smoothie idag igen. Känner att jag blir så pigg av att dricka en frukt smoothie på morgonen och att få en boost av c-vitamin, härligt!
Passar på att kolla senaste avsnittet av Pretty little liars också. :)
 
 

Stökigt? Städa!

Åh herreguh jag måste städa upp lite här hemma och jag måste göra det nu!
 
Sådär! ;)

Smoothie

Gjorde en smoothie till frukost idag som blev riktigt lyckad.
Blandade bara i några frukter så som apelsin, hallon och blåbär.
 
 

Dagens middag

Idag blev det kyckligfilé med curry, bulgur och grönsaker ofc! :)
 
 

Casual Winter

 
 

Nyttig 2014

Inleder det nya året med att försöka laga nyttigare mat. :) Detta är dagens middag, kokt lax med bulgur. Mums!
ps. Detta var första gången jag kokat lax själv nånsin. Men det blev super :)
 
 

Nya inköp

Ja, jag skrev ju tidigare att jag skulle visa vad jag köpte på juldagsrean på Media Markt. Som sagt så blev det lite maxat där inne. Men jag är suuuupernöjd över allt jag köpte! :)
 
Och för ungefär ett år sen var jag in på Media Markt och såg en rosa micro, Och blev kär. Men hade precis nyligen köpt en annan tråkig vit, så det blev inte att jag köpte den. Men jag har dreglat efter denna rosa micro ända sen dess, och trodde aldrig att jag skulle få se den igen! Vad tror ni jag hittade nu bland microsarna om inte den rosa, som jag precis ett år innan stod och dog för! Jag kunde helt enkelt inte släppa den igen! :)
Blev också en uppladdningsbar grej till IPhone och IPad som man kan ha med sig när man inte har ett uttag i närheten.
Och ofc Call of Duty Ghost. :)
 
Ja, och så klart kapselmaskinen med två olika drycker till. Men det la jag ju en bild på tidigare. :)
 
 
 
 

Gårdagen, nyår!

Gårdagen var rolig och lyckad. :)
Började med ostbricka och lite goda frukter hemma hos mig tillsammans med Josefine. Sedan åkte vi upp på Hallsta och var där tills det stängde. Min Fredrik kom upp på Hallsta så att vi kunde vara med varandra på 12-slaget. Romantiskt enligt mig! :) hihi
Hoppas ni hade ett bra nyår och god fortsättning!
 
 
 
 


RSS 2.0