Nyårsmiddag

Blev supergod nyårsmiddag hemma hos mamma och pappa. Och nu fortsätter nyår tillsammans med Josefine och fina drinkar. :)
 
 
 

Klassiskt rött?

Har nyss gjort naglarna nyårs fina! Använde dessa två lack. Tyckte dom blev superfina, men är lite osäker fortfarande om jag ska ha dessa fäger, eller om jag ska satsa på klassiskt rött med nå glitter ist? Hjälp mä!
 
 

Bjuden

Jag och Fredrik blev bjuden på middag ikväll hos mamma och pappa. Och så klart skulle dom äta världens godaste, tacos! :)
 
 

Vuxenpoäng

Inviger min nya kapselmaskin, Tassimo! Känner att jag fått några vuxen poäng nu när jag köpt mig en sån. ;)
Gick lite crazy inne på Media Markt på juldagen innan vi skulle åka hem från Sundsvall. Köpte både det ena och det andra. Kan lägga upp nå bilder på inköpen senare. Hej!
 
 
 

Julafton lider mot sitt slut

Nu ligger jag i sängen och ska sova. För imorgon blir det till att gå upp tidigt för att hinna fara på mellandagsrean. Tänkte kolla på en ny kamera eftersom min gamla har försvunnit.. Och kika in på den nya klädaffären i Birsta, Lager 157, och se om dom har nå trevligt! :)
Lägger upp en bild på kvällens julbord, mums! Godnatt.
 
 

Julklappsöppning

Nu ligger det presentpapper och snören överallt  och nästan alla julklappar är öppnade. Jag har bara dom två största kvar. ;) Så spännande! Men jag tänkte vänta tills efter middan. :) Annars tar ju jul afton slut så fort.
 
 

Julaftonsfika

Nu är det dags för lite jul fika och Kalle Anka. 
Men jag längtar till middan och julklappsöppningen ja. ;)
 
 

Uppesittarkväll

Just nu sitter hela familjen och spelar Bingolotto. Mysigt värre! :) Dan före dopparedagen!
 
 

I Sundsvall

Välkomnas av fin och god middag hemma hos syster. :)
 
 

Tidig julafton

Jag och gubben hade nyss en liten tidig julafton och öppnade varandras julklappar. För idag åker  jag, mamma och pappa till Sundsvall och firar julafton där med syrran och hennes familj.
Fick så fina julklappar av Fredrik, plus ett presentkort. Love you!
 
 

Lockar ♡

jag har lockat håret ja, i brist på annat. :)
 
 

Typical

Jag och Fredrik har nyss ätit middag, så detta är vad vi underhåller oss med just nu. Gta! :)
 
 

Godnatt

Nu har jag nyss lagt mig i sängen och ligger och kollar på när gubben spelar gta. Tänkte sova snart, för att imorgon ska jag till sjukgymnasten igen för att checka hur det går med böjningen av knäet. Håll tummarna för att jag slipper skenan imorgon också! Godnatt :)
 
 
 

Pop till PH

Popcorn till Paradise Hotel, så här på en tisdag. ;)
 
 

Chailatte ♡

Äntligen har jag hittat chai latte mix som jag kan blanda med t.ex hett vatten eller mjölk. Så gott! Har varit så sugen på chai latte sen jag och Josefine köpte det nere på stan häromdagen. Kan säga att det tyvärr inte blir lika smakrikt som när man köper på ett café. Men det funkar om man är sugen men inte orkar ta sig ner på stan för att köpa en! ;)
 
 

Måndag morgon

Fick nyss mumsfrukost på sängen av min snälla Fredrik. :) Underbart sätt att vakna upp på. ♡
 
 

Julshopping ✔

Julshoppat med Josefine hela eftermiddagen. Så glad att jag lyckades köpa klappar till mina nära och kära ändå, även fast jag inte hade planerat det.
Nu kan jag verkligen säga att jag är helt slut. Inte så enkelt som det verkar att hoppa runt överallt på kryckor. ;)
 
 

Eyes . Lips . Face

Äntligen har paketet kommit med sminket från E.l.f. Kan knappt vänta tills jag kan testa allting och se hur färgerna ser ut på mig.
Men som dom ser ut i förpackningen så är jag riktigt nöjd! :)
 
Det blev tre singel blushes, en blush/bronzer, tre glitternagellack, en concealerpalett och en puderborste.
 
 
 

Home stuff

Här är nårga av dom sakerna som jag fick med mig hem idag. Och även två julklappar.
Hittade även en liten kandelaber som jag länge letat efter plus fem ljus till! Hashtag LYCKA.
 
 
 
 

Lugnet efter stormen

 Hemma igen efter en lunch och lite julfarande med Josefine. Fick med mig några riktigt fina grejer till mig själv hem också, men det kan jag visa lite senare. För nu ska jag ta det lugnt i soffan med gubben och kolla på en film, 2 Guns, innan han ska dra i väg på hockeymatch. 
 
 

Lunchar!

Så hungrig! Skippade frukosten för det här. Men det gjorde jag rätt i. :)
 
 
 

Härlig förmiddag

I natt har det snöat här i Sollefteå och i dag är det lite plus grader, så skönt ute!
 Jag och Josefine är på väg och ska äta lunch på Mango. Hungrig!
 
 
 

Glöggmys

Sitter och dricker lite glögg under en filt och kollar på några missade program på ipaden. :)
 
 

Baby pink

Nymålade naglar!
 
 

Gott mellanmål

Jag vet tyvärr inte vad det kallas, men det är så otroligt gott om man är sugen på någonting lite mer matigt. Och så enkelt att göra! :)
 
Enda du behöver är Tortillabröd, pesto och ost.
 
 

Kvällens höjdpunkt!

Otroligt gott! Min snälla älsklings Fredrik gick upp på Konsum och handlade avokado, morötter och blomkål till mig. Så nu sitter jag och dippar i homemade guacamole. ;)
 
 

Soffläge

Såg att det hade kommit ut 2 nya avsnitt av Elsas Värld på TV3 play. Det kan man ju inte missa! Så nu har jag myst ner mig i soffan och ska kika. :)
 
 

Sjukgymnast

 Idag var det sjukgymnast på schemat. Kändes rätt så nervöst att få höra vad sjukgymnasten hade att säga om benet, om jag har böjt och tränat bra osv. Pappa kom och hämtade mig i morse och nu är vi på väg hem igen. Fick sitta på sjukhuset och vänta hur länge som helst..
 
 
 

3:e December

Det kommer bli tacos ikväll också. Bara för att det är så sjukt gott. Och massa guacamole, för det har blivit min obsession på sistone! ;)
Men först åka och handla.
  
 

Selfie

Gubben har nyss stuckit iväg på hockeyträning och jag sitter framför tvn som det inte är någonting bra på alls, och väntar på att Josefine ska komma förbi.
 
 

Beanies

Kolla va postgubben nyss kom med! Ett paket med mina efterlängtade beanies! :)
Köpte en benvit, gråmelerad och vinröd. I'm inlove <3
 

Juletider

Dags att börja plocka fram julgrejerna som har varit undanstoppat i ett helt år. Är jag sen med att plocka fram julen? När tycker ni man ska plocka fram allt som har med julen att göra? :)
 
 


RSS 2.0