Mååååla

Finns ingenting att göra på dagarna när man bara är hemma och är sjukskriven. :/ Så jag kom på att jag kunde måla min hylla från Ikea! :)
Resultatet får ni se senare när den är klaaaar!
 
 

Kvällslatte!

Jag var på Ica och handlade lite mat idag och gick förbi kaffe-avdelningen. Kom på att jag så gärna skulle vilja ha en ny "smak" till min kapselmaskin.
Så jag blev sugen på att testa Latte Macchiato, eftersom senast när jag var i Sundsvall med Josefine så köpte vi varsin latte på Waynes. Och det var faktiskt första gången jag nånsin köpt en latte haha, SUPERGOD iaf!
Så det blev en sån och nu sitter jag i soffan och njuter av en kopp. :)
 
 
 

Hemåt igen!

Middag innan hemresan, mätta och glada!
Nu åker vi hem :)
 
 

Sundsvall igen!

Är i Sundsvall idag igen, fast denna gång med bästaste Josefine! :)
Vi har shoppat lite men nu har vi tagit lite matpaus och vilar benen.
 
 

Söndags-Frukost

Irriterande när man vaknar på morgon, är superhungrig och så kollar man i kylen och har inge frukost. Då får det bli kokta ägg istället! :)
 
 

Jag älskar..

Jag älskar att inreda, dona och hålla på här hemma! Flytta runt saker tills jag känner att dom står på sin rätta plats. Pyssla och fixa! Sånt mår jag bra av och sånt tycker jag är väldigt kul! :)
 
Den senaste veckan har jag köpt lite nytt till hemmet! Bl.a en söt liten lampskärm till köksfönstret. Och i förrgår fixade jag ihop glasskålen med växten och stenarna. :)
 
 
 

Missnöjd!

Men nå är det väl själva fasen.. Att det inte ska kunna bli rätt någonstans när man beställer mat!
Fredrik ville vara snäll och romantisk så han bjöd på mat från en pizzeria här i stan och tog hem. Jag beställde en kebab med bröd UTAN pepperoni och med SVAG sås bredvid.
Vad fick jag? Jo, en kebab med bröd med MED pepperoni och med STARK sås inuti.. Plus en kebabrulle?
Och Fredrik tog en kebabpizza som han alltid brukat ta, och när han kom hem och vi skulle sätta oss ner och äta så har han fått en barn vesuvio.. Blir man less eller? suck..
 
 

Alla ♡ dag

Vaknade av att det plingade på dörren och där stod pappsen med både en blomma och en ask jordgubbar! :) Så sött, blev så glad! Tack snälla pappa <3
 
Nu ska jag snart träffa Josefine en sväng innan hon börjar jobba.
 
 

Blev lite Ikea också!

Blev en snabbis in på Ikea också för att jag behövde några saker.
Och lite mat på Mcdonalds!
Sket i att kolla klädaffärer idag eftersom jag och Josefine ska till Sundsvall nu på måndag igen ;)
 
 
 

Sundsvall idag

Så där, då har jag varit hos överläkaren här i Sundsvall och pratat om invaliditetsintyget. Nu blir det fika med mamma, pappa, syster och morbror. :)
 
 

Starbucks ♡

Köpte något nytt igår!
Jag gillar faktiskt att testa och smaka nya saker. Så jag köpte denna. Värmde upp den imorse och smakade, riktigt gott ju! :D Jag kommer definitivt köpa den igen!
 
 

Trevligt och mysigt

Blir en lunch tillsammans med Josefine nu på City! Är superhungrig! :)
 
 

Skratta tills jag dör!

Ja, nog kan man roa sig såhär halvsent på kvällen nå. Tror jag håller på att skratta sönder!
 
Från vänster: Fredrik, jag och Josefine :p
#snapchat

Festlig

Blev utgång igår tillsammans med Josefine och Sassa. Första gången på väldigt länge utan kryckor. Kändes riktigt befriande!
 
 

Älskar växter!

Sedan jag bodde hemma hos mamma och pappa när olyckan hade hänt och ingen kunde ta hand om mina växter så ofta så dog dom flesta eller så blev dom hängiga och fula.. Så idag var jag och mamma på stan och jag hittade en massa fint! Bl.a nya blomkrukor till fönstren. Hade börjat tröttna på mina gamla blomkrukor som var från Ikea ändå så blev överlycklig när jag hittade dessa suuuperfina! 
Och tre st mini murgröna som jag ska ha på matbordet. :)
 
Tidigare i veckan köpte jag en liten pärlhyacint också eller som jag kallar dom "små lökar". Letat i evigheter och äntligen hittar jag en för jättebra pris.
 
 

Nyhet från B&J

Testar en nyhet från min favoritplats Ben & Jerry's. Tror faktiskt att jag kommer att älska den! :)
 
 

PH final!

Antar att det var fler än jag som nyss kollade på Paradise Hotel finalen. Tyckte ni att det var rätt par som vann? Och vad tyckte ni om det Jeppe gjorde i glaskulecermonin?
Jag tycker att Jeppe var ett jäkla svin. Han förtjänade verkligen inte att vinna. Hur kan man göra så där mot en annan människa? Och att Aina var så dum som litade på honom.. Nä usch!
Nu blir det Studio Paradise och kolla efterfesten :)
 
 

Smooooothie

Sugen på nå.. Tror jag tar och gör mig en fruktsmoothie! ;)
 
 

Mozzarella är grejer det!

Nu är middagen klar. Ville göra något lite mer speciellt ikväll så istället för att bara göra kyckling filé så la jag på några skivor mozzarella och lät det smälta. ;) Och så klart med min favorit, avokado till!
 
 

Virrig..

På väg hem från sjukhuset nu, sitter bara i bilen och väntar på pappa. Läkaren jag var till nyss verkade ju va lite virrig. Han skulle förlänga min sjukskrivning yttligare 3-4 månader, så han skrev ut papprena och skrev på dom. Och när jag och pappa kommer ut till bilen har ju gubben gett mig helt fel papper. Och det var någon annan patients namn på pappret! :o haha
herreguuuh..
 
 

På kurs

Jag och Josefine bestämde oss här om veckan att vi ville få oss lite utbildning i våra huvuden så vi anmälde oss till en Starta eget-kurs. :)
Så vi har varit på det ikväll, och ska gå på detta 5 tillfällen till.
 
 

Mums!

Middag med gubben hemma hos mamma och pappa :)
 
 

Volanger

Häromdagen när jag och Josefine åkte runt för att hitta lim till mitt lilla projekt som jag hade så hittade jag lite mer än bara lim. :)
Bland annat dessa fina volang-kuddfodral i vitt och beiget. Dom fick pryda min soffa :)
 
 

Fredag kväll

Tar ett glas vitt ikväll med tjejerna, Sassa och Jossi :)
 
 


RSS 2.0