Jag behöver hjälp!

Har beslutsångest som vanligt, och vet inte vad jag ska välja! Ska sätta upp dessa två gamla trälådor på väggen, men vet inte om jag vill måla dom vit eller ha dom som dom är.. Dom är rätt smutsiga just nu! Och jag törs inte skölja av dom i vatten heller! ;p Vad ska jag göra?
 
 

Tzatziki!

Har nyss gjort mig lite sen "mellanmål". Blev så sugen på tzatziki så jag blandade ihop och gjorde en och skar upp baguetten som jag hade här hemma. Supergott! :D
Tror jag ska riva i lite gurka också..
 
 

Bortbjudna

Tidigare ikväll så vart jag, mamma och pappa bjudna av Josefines fötäldrar på god middag hemma hos dom! Det blev en trevlig kväll med mycke skratt :)
 
 
 
 

Typical monday

Idag är det sånt väder som man inte riktigt vet vad man ska göra till.. Ena stunden tittar solen fram och andra så är det molnigt och ser ut som att det ska börja regna.
Jag har nyss varit ute på långpromenad med lille Alice i alla fall. Och nu tar jag det lugnt i soffan tills jag kommer på vad jag ska göra. :)
 
 
Å en sak till, jag och Josefine kom ju nyss nyligen hem från två veckors semester i Turkiet. Jag tänkte om jag kanske skulle lägga upp lite bilder därifrån!? 

Mys fredag

Det var väldigt länge sen jag åt grönsaker och dipp, och det är ändå en av mina absoluta favoriter när man ska ha myskväll! Så idag köptes det morötter och gurka som jag dippar i "sourcream and wild onion" dipp! Mums! :)
 
 


RSS 2.0